Певицата Мариана Попова и малката ù дъщеря са заразени с коронавирус.

...
Певицата Мариана Попова и малката ù дъщеря са заразени с коронавирус.
Коментари Харесай

Мариана Попова с COVID, мъжът ù в НДК за номинацията на Радев за втори мандат |

Певицата Мариана Попова и малката ù щерка са инфектирани с ковид. Въпреки че по всяка възможност е контактен и би трябвало да е карантиниран, мъжът ù - артистът Веселин Плачков, беше нощес на учредяването на Инициативния комитет в НДК, който издига президента Румен Радев за втори мандат. 

На събитието участваха единствено имунизирани и преболедували COVID-19, за останалите влизането ставаше с бърз тест за ковид.

За болестта на Попова и дребната Кати стана ясно от пост на певицата във Facebook, който тя по-късно изтри. В текста си тя подлага на критика и служебното държавно управление, назначено от Радев, точно за неспазването на ограниченията у нас. 

" Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими тима на България - " Левски " и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на държавното управление, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и на всички места. Бясна съм. Някой съблюдава ли закони в тази страна. Благодаря ви, благи хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклевам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази ", написа Мариана Попова във Facebook. 

Изтрих поста си, тъй като обществените мрежи са се трансформирали в място за изтичане на яд. Казала съм това, което мисля, не скърбя за поста си, разяснява през днешния ден Попова по Нова тв.

Тя и дъщеря ù са добре. Справяме се към този момент, ще забележим какво ще се случи с над, сподели още Попова. 

Попова отказа да отговори на въпрос дали е имунизирана, тъй като не мисли, че имунизацията има значение. От доста време се тестваме постоянно у дома. Не сме си разрешили да излезем да заразим някого. Защо държавното управление не вземе ограничения да се тества цялото население, съобщи Попова. 

Направила съм всички опити да се предпазя, в случай че превантивно се тестваме и в случай че някой види две чертички, няма да излезе от у дома, изясни позицията си Мариана Попова. 

Не съм серпантина да вардя хората, не се усещам отговорна. Има метод да се пазим, добави тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР